Dutch Cannibals - Desolation - BE/NL Only

Dutch Cannibals - Desolation - BE/NL Only

in Guilds

Posted by: Lode.2504

Lode.2504

What follows is a recruitment post for dutch speaking people:

Dutch Cannibals

De Guild
De guild zal zich focussen op alle content, zowel PVE & PVP. Wij willen met deze guild de belgisch & nederlandse spelers te samen brengen en zo plezier beleven in het spel en in onze eigen taal en eigen cultuur.

Dutch Cannibals is een social guild waar iedereen welkom is. We doen alle content, we zijn een redelijk grote guild wat als voordeel heeft dat we op alle vlakken van content actief zijn. Met deze guild brengen we de belgische en nederlandse spelers te samen. Het is altijd leuk het spel te beleven met mensen van uw eigen cultuur.

De Server
We spelen op de Desolation server. We zijn hier beginnen op spelen sinds de start van het spel (3 day early access). Dit is een high population server wat als voordeel heeft dat er wel altijd iemand in de buurt is, waar je ook bent. Groepen vinden voor dungeons, fractals, etc. gaat allemaal veel vlotter op een high pop server. Op deze server zijn voornamelijk engelstalige guilds aanwezig wat het uiteraard tof maakt. Liever engelstalig dan russisch of dergelijke.

Wat verwachten we van jou?
- Minimum 18 jaar oud
- Actief zijn
- Representen als je een rank wilt in de guild. Alle leden die niet representen worden op de rank ‘Less Loyal’ geplaatst. Zo onderscheiden we de loyale members van de niet loyale.
- Op TeamSpeak kunnen inloggen voor guild missions etc.

Wat bieden wij:
- Iedereen is 18 jaar of ouder
- Actieve website met forum
- Ervaren spelers
- Teamspeak server voor alle leden toegankelijk
- 2 tot 5 keer per week worden er guild events georganiseerd. Jumping Puzzles, Keg Brawl Games, Hide & Seek en vooral guild mission( 2 x per week ).
- We bereiken bijna de guild cap van 500 maar hieronder bevinden zich veel inactieve spelers die er al sinds het begin van het spel inzitten. ArenaNet zou dringend een feature
- Dagelijks 30 – 70 man continu online

Wil je joinen?
http://dutchcannibals.enjin.com

Cya in the game!

Lode
Guild Master of Dutch Cannibals

http://oi43.tinypic.com/2qnt9oz.jpg

http://oi39.tinypic.com/5332o.jpg

http://oi41.tinypic.com/5eyis2.jpg

http://oi43.tinypic.com/2yoebev.jpg